Over Diego - Diego Hamburguesas | Hilversum

¡Hola! We zullen er altijd voor zorgen dat elk gerecht dat we serveren naar uw volledige tevredenheid is. Knapperig, hartig, zoet, sappig, Wat u ook maar wilt, we serveren het.
MEER WETEN

Onze Geweldige Crew

Een hyperpositief team waarvan de energie en het vakmanschap de voortreffelijke smaak van een Argentijns Angus-rundvleespasteitje en de overheerlijke smaak van onze kenmerkende saus op een vers gebakken broodje aanvullen.Stèla Adams

MANAGERMichael Garcia

KOKHennie Bakker

KOKOntmoet de Chef

Na jaren van matige hamburgers te hebben gegeten besloten we alles te laten vallen en de hamburgertent van onze dromen te bouwen. Hoge kwaliteit, voortreffelijk en kosmopolitisch. We zetten alles op alles om u de beste burgerervaring te bieden, een ervaring waarvan u zult genieten en waar u bij zweert.
Mijn naam is Diego, en hamburgers maken is niet alleen mijn werk. Het is mijn hobby, tijdverdrijf en favoriete obsessie. Voor mij zijn hamburgers een eetbare kunstvorm.
HAMBURGUESAS


VIEW FULL MENUVEGETARISCHE


VIEW FULL MENUBIJGERECHTEN


VIEW FULL MENU

ONZE INGREDIENTEN


Meer dan woorden!
GECERTIFICEERDE KWALITEITNIEUWE RECEPTEN

BINNENKORT: EEN GEWELDIGE BEET!


We ontwikkelen momenteel een nieuwe lijn van hamburgers met kalkoen. Wilt u deel uitmaken van de mensen die hem als eerste gaan proeven?
  NOUVEAUTÉ!

  ONZE KOFFIEBLEND
  KOMT ERAAN!

  U verdient betere koffie! Daarom roosteren we onze koffie op bestelling vers. Vers betekent dat het beter ruikt en smaakt. En dat proef je!

   BEL ONS

   085 200 7566


   BESTEL NU


   Di – Vr: 15.30 – 21:30
   Weekend: 13:00 – 21:30

   Kerkstraat 91
   1211CM Hilversum
   Nederland

   CORONAVIRUS UPDATE:

   DE GEZONDHEID EN VEILIGHEID VAN ONZE MEDEWERKERS EN KLANTEN IS VOOR ONS EEN TOPPRIORITEIT.